ZWANGERSCHAPSREFLEXOLOGIE

Een ontspannen zwangerschap

Gefeliciteerd! Je bent zwanger. Een bijzondere en leuke tijd, waarvan je hopelijk zoveel mogelijk kunt genieten. Ondertussen is jouw lichaam hard aan het werk en staan je gedachten waarschijnlijk ook niet vaak stil. Tijdens een reflexologiebehandeling kunnen jij en je ongeboren baby even tot rust en ontspanning komen. Een ontspannen zwangerschap is immers goed voor jullie allebei.

Zwangerschapsklachten

Tijdens een zwangerschap kun je klachten ervaren die je nooit eerder hebt gehad. Sommige vrouwen krijgen last van vermoeidheid, stress of stemmingswisselingen. Ook fysieke klachten, zoals obstipatie of milde bekken- en rugklachten, komen voor. Zwangerschapsreflexologie kan in zulke gevallen uitkomst bieden. Ik stimuleer de reflexzones die dat nodig hebben en bied je rust en ontspanning.

Weeën opwekken

Soms kan een bevalling lang op zich laten wachten, terwijl jij juist niet kunt wachten om je kindje in je armen te houden. Ook dan kan zwangerschapsreflexologie helpen. Tijdens de behandeling geef ik een sterke stimulatie aan specifieke reflexzones, met de intentie om een flinke stoot energie te geven. Hierdoor kan de bevalling opgewekt worden. Er is geen garantie dat het lichaam gaat reageren. Soms is een herhalingsbehandeling nodig om resultaat te krijgen.

Na de geboorte van je kindje kan een postnatele behandeling helpen bij je herstel.
En als je kindje last heeft van krampjes, slecht slapen of reflex kan een baby behandeling goed werken. Kijk voor meer informatie op de pagina van babyreflexologie.


"Toeval of niet: in de nacht na de zwangerschapsreflexologie behandeling is de bevalling spontaan op gang gekomen. En is het goed verlopen. Onze zoon is heel tevreden."

Sanne

Lees meer ervaringen van anderen…


Kaart
Opbellen
E-mail
Info