OVER ANNE-MARIJ

Tijdens de behandelingen zijn we er samen op gericht dat jij rust en ontspanning ervaart. Het is belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt. Ik vertel je daarom graag iets meer over mezelf.  Ook ik heb in het verleden last gehad van stress. De combinatie van mijn werk als hulpverlener in crisisopvang en het moederschap bracht op een bepaald moment zelfs zo veel stress met zich mee, dat ik gezondheidsklachten kreeg. Ik heb toen besloten om te stoppen met werken, zodat ik meer tijd kon besteden aan mijn gezin en mijn eigen gezondheid.  

In mijn zoektocht naar een natuurlijke manier van genezing en herstel maakte ik kennis met acupunctuur, bio-energetica en reflexologie. Mijn voeten werden een belangrijk aangrijpingspunt voor herstel en ik merkte dat voetreflexologie voor mij goede resultaten opleverde.   

Deze goede resultaten wilde ik anderen ook laten ervaren. Ik heb de opleidingen pedicure en voetreflexzonetherapie voltooid en heb cursussen reading, healing, zwangerschap en fertiliteitsreflexologie gevolgd. Met al deze kennis en mijn eigen ervaring op zak, ben ik in 2005 mijn eigen praktijk gestart.

Inmiddels heb ik al veel mensen kunnen helpen bij het vinden van rust, ontspanning en balans in hun dagelijks leven.

“Je bent een hele goede en waardevolle coach en therapeut met wie je heel goed een vertrouwensband kunt opbouwen. Je kunt mensen in het leven echt een stapje verder helpen. iets wat je bij mij ook hebt gedaan.”

Marina

Lees meer ervaringen van anderen…

Kaart
Opbellen
E-mail
Info