Anne-marij Pasma - Voetreflexologie, Zwangerschapsreflexologie en Healing in Nijmegen


Over Anne-marij

Weer met beide voeten op de grond

Voeten zijn voor mij een belangrijk aangrijpingspunt voor herstel geworden en gebleven. Zonder voeten kun je immers niet lopen, niet springen, niet dansen en ook niet sporten. Met je voeten onderhoud je het contact met de grond. Ik help mensen graag met de eerste stappen op hun weg naar herstel.

Eigen ervaring

Toen de combinatie van mijn werk als hulpverlener in crisisopvang en moeder zijn steeds meer stress met zich meebracht kreeg ik gezondheidsklachten. Ik heb toen besloten om te stoppen met werken zodat ik meer tijd kon besteden aan mijn gezin en mijn eigen gezondheid.  

In mijn zoektocht naar een natuurlijke manier van genezing en herstel heb ik ervaring opgedaan met acupunctuur, bio-energetica en relflexologie. Ik merkte dat dit voor mij goede resultaten opleverde.   

Ik wilde heel graag anderen dit ook laten ervaren. Dat was het begin van mijn eigen praktijk. Om me meer te specialiseren heb ik de opleidingen pedicure en voetreflexzonetherapie gevolgd. Daarnaast heb ik cursussen reading, healing, zwangerschap en fertiliteitsreflexologie gevolgd.   

Eerste stappen op nieuwe weg

Door al deze ervaringen en keuzes in de afgelopen jaren, heb ik gemerkt dat ik zelf een lange weg heb bewandeld. Ik haal er grote voldoening uit als ik iemand een stukje verder kan helpen op zijn of haar weg.

Ik kan je helpen met het zetten van de eerste stappen op een nieuwe route, een stukje met je mee te wandelen als het wat lastiger gaat, ondersteuning te bieden op de echt moeilijk begaanbare paden en te zorgen dat je zelf die eindstreep over loopt.

Zonder voeten kun je immers niet lopen, niet springen, niet dansen en ook niet sporten. Met je voeten onderhoud je het contact met de grond.