HEALING (24012)

Healing betekent in het Nederlands genezen of heel worden. Je hebt verschillende soorten healing, ikzelf maak gebruik van Reiki en Healing Touch. Het basisprincipe van een healing is de energieoverdracht. Je healt met de universele energie. Alles is energie en ook jouw lichaam is energie.

In je lichaam zitten energiebanen. Door de behandeling gaat de energie weer stromen. Maar ook je aura en je chakra’s worden weer in balans gebracht. Doordat je de zware energie die je hebt opgedaan door emoties, pijn en negatieve situaties los gaat laten.

Want door ziekte, zowel fysiek als mentaal, gebeurtenissen in ons leven en externe prikkels kunnen er blokkades ontstaan. En dan is een healing behandeling fijn omdat de energie weer gaat stromen.Tijdens de behandeling lig je gekleed op de massage tafel en kun je diepe ontspanning ervaren. Je voelt de energie weer stromen door tintelingen, warmte of kou, rillingen of je ziet kleuren.
Tijdens de behandeling verdiept je bewustzijn zich en patronen en blokkades worden los gemaakt. Je kunt ook even emotioneel worden of inzichten krijgen.

Geef jezelf na de behandeling de tijd om bewust aandacht te geven aan je emoties, blokkades en patronen. Door ze bewust te erkennen, kunnen ze sneller opgeruimd worden uit je systeem, zodat je je letterlijk energieker en vrijer gaat voelen.

"De rust die van jou uitgaat tijdens de behandelingen geeft mij de kans om helemaal toe te geven en de kracht om verder te gaan. Verder is het ook heerlijk ontspannend en ondersteunend voor mijn gezondheid"

Angelina

Lees meer ervaringen van anderen…
 


Kaart
Opbellen
E-mail
Info