HEALING (24012)

Healing is een energetische werkvorm die kan worden gecombineerd met een voetreflexzonemassage, maar ook als een op zichzelf staande behandeling ingezet kan worden. Een behandeling werkt ontspannend en verlichtend en heeft een positief effect op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. 

Healing draagt bij aan je intuïtieve ontwikkeling. "Door je intuïtie beter te ontwikkelen kun je jezelf en je omstandigheden steeds helderder gaan zien en ga je jouw intuïtie beter vertalen in woorden en daden". 

Ik heb verschillende vormen van energetisch werken geleerd en toegepast, zoals Reiki, Aura Reading en Healing Touch. Tijdens de behandeling werk ik intuïtief. Elke behandeling is afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.

Tijdens de behandeling lig je gekleed op de massagetafel en werk ik met mijn handen zowel op je lichaam als in je aura, ook wel energieveld genoemd.

"De rust die van jou uitgaat tijdens de behandelingen geeft mij de kans om helemaal toe te geven en de kracht om verder te gaan. Verder is het ook heerlijk ontspannend en ondersteunend voor mijn gezondheid"

Angelina

Lees meer ervaringen van anderen…
 


Kaart
Opbellen
E-mail
Info