Praktijk Anne-marij Pasma         Voetreflexologie, Zwangerschapsreflexologie en   Healing in Nijmegen

ENERGETISCHE VOETREFLEXOLOGIE (24009)

In de voetreflexologie werken we vanuit het uitgangspunt dat je organen en lichaamsdelen in verbinding staan met bepaalde plaatsen (zones) op je voeten en onderbenen.

Maar energetische voetreflexologie is veel meer dan alleen een fijne massage van je voeten en onderbenen. Het biedt ondersteuning bij  je levensvragen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.


Door de energetische voetreflex behandeling worden blokkades opgelost en kunnen  vastzittende emoties verwerkt en worden losgelaten, zodat je weer rust gaat ervaren in je denken, voelen en dat het weer met elkaar klopt.


'Je eigen IK krijgt weer meer ruimte.'


Het is een perfecte ondersteuning in je drukke leven om weer meer in contact te komen met jezelf. Op weg naar meer balans in je leven."Ik wilde graag naar voetenreflex voornamelijk voor mijn klachten die mijn hooggevoeligheid met zich meebrengt. Jouw website viel me meteen  op doordat je op een duidelijke, herkenbare en fijne manier over hoog gevoeligheid schrijft. Ik heb echt iets aan de behandelingen gehad. Ik voel me nu vooral meer geaard. En (o.a.) door de tips die je hebt gegeven heb ik geleerd om mijn grenzen beter te stellen en me af te sluiten van anderen wanneer ik overprikkeld ben.
Daarnaast wil ik je meegeven dat je een fijne persoonlijkheid hebt.
Je toont begrip, luistert aandachtig en je bent ook praktisch en nuchter op zijn tijd."

Fleur


Lees meer ervaringen van anderen…


 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info