BABYREFLEXOLOGIE

Als jouw baby zich niet fijn voelt, wil je dat natuurlijk oplossen. Bij veel babykwalen kan babyreflexologie op een natuurlijke manier hulp en verlichting bieden. 

Heeft je baby bijvoorbeeld last van krampjes of obstipatie? Met een voetreflexmassage stimuleer ik de spijsvertering en worden de darmkrampjes verlicht. 

Ook in andere gevallen kan babyreflexologie ondersteuning bieden, bijvoorbeeld bij astma, neusverkoudheid, huidproblemen, oorpijn en pijn bij het doorkomen van de tandjes. Babyreflexologie kan ook de voedselopname stimuleren bij baby’s die te vroeg geboren zijn en niet voldoende aankomen. 

De rustgevende handaanraking en de stimulering van de reflexpunten op de voeten van je kindje kunnen ook hulp bieden als jouw baby slecht in- en doorslaapt. 

Een behandeling voor je kindje duurt minder lang dan bij volwassen. De duur varieert van 5 tot 25 minuten, afhankelijk van de leeftijd en de klacht.

Als je wilt leren hoe je jouw baby zelf een gemakkelijke en korte reflexologiemassage kunt geven, kan ik je dit leren tijdens een sessie van 1,5 tot 2 uur.

Om alle technieken te leren kun je ook een cursus babyreflexologie bij mij volgen

Cursus

Tijdens de cursus die je samen met je baby volgt leer je babyreflex greepjes waarmee je veel voorkomende klachten bij baby’s kunt verhelpen. Zoals krampjes, slaapproblemen en hoe je je baby kunt gerust stellen.
De duur van de cursus is 3 lessen van ongeveer 1,5 uur. Dit is inclusief koffie/thee en uitleg op papier zodat je thuis verder kunt oefenen.

De lesopbouw

  • Les 1: Slaap en rust
  • Les 2: Spijsvertering
  • Les 3: Welzijn en weerstand

De maximale groepsgrootte is 3 baby’s met elk 1 begeleider. De cursus wordt gegeven in mijn praktijk aan de Einsteinstraat te Nijmegen.

Je kunt contact met mij opnemen om in onderling overleg data’s en tijd in te plannen.

 Kaart
Opbellen
E-mail
Info