BABYREFLEXOLOGIE

Als jouw baby zich niet fijn voelt, wil je dat natuurlijk oplossen. Bij veel babykwalen kan babyreflexologie op een natuurlijke manier hulp en verlichting bieden. 

Heeft je baby bijvoorbeeld last van krampjes of obstipatie? Met een voetreflexmassage stimuleer ik de spijsvertering en worden de darmkrampjes verlicht. 

Ook in andere gevallen kan babyreflexologie ondersteuning bieden, bijvoorbeeld bij astma, neusverkoudheid, huidproblemen, oorpijn en pijn bij het doorkomen van de tandjes. Babyreflexologie kan ook de voedselopname stimuleren bij baby’s die te vroeg geboren zijn en niet voldoende aankomen. 

De therapeutische en rustgevende handaanraking en de stimulering van de reflexpunten op de voeten van je kindje kunnen ook hulp bieden als jouw baby slecht in- en doorslaapt. 

Een behandeling voor je kindje duurt minder lang dan bij volwassen. De duur varieert van 5 tot 25 minuten, afhankelijk van de leeftijd en de klacht.

Als je wilt leren hoe je jouw baby zelf een gemakkelijke en korte reflexologiemassage kunt geven, kan ik je dit leren tijdens een sessie van 1,5 tot 2 uur.Kaart
Opbellen
E-mail
Info